Grand Travel Awards är en gala för resebranschen som hållits årligen i 25 år. Nomineringen går till så att en jury med människor ur branschen väljer ut fyra kandidater i varje kategori. När vinnarna ska utses är det svenska resebyråanställda som får rösta. De betygsätter service, produkt och marknadsföring. När poängen sammanställs får man fram vinnarna. Bland de nominerade hotellkedjorna år 2017 fanns First Hotel, Carlson Rezidor Hotel, Scandic Hotels samt Nordic Choice. Den sistnämnda vann och därigenom fortsatte Nordic Choices framgångssaga. Läs mer om det och den karismatiske ägaren Petter Stordalen här nedanför!

Prisregn över Nordic Choice

Under Grand Travel Awards år 2017 blev det storslam för ägaren till Skandinaviska hotell som ingår i kedjan Nordic Choice Hotels. Ägaren Petter Stordalen tog hem priset för Årets ledare/chef i resebranschen och Nordic Choice tog hem priset som Bästa skandinaviska hotellkedja. Det är inte första gången Petter och hans hotell prisats. Även 2007 och 2008 kammade de hem priser under galan och Petter själv har fått ett antal entreprenörspriser. Denna gång gick han upp på scenen och gav hela äran för vinsterna till sin personal. Kanske är det inte konstigt att Nordic Choice under tidigare år även vunnit kategorin Bästa arbetsplats.

Inred hemma som på hotell

Ett smart sätt att få hemmet att kännas mer lyxigt är att inreda det lite som ett hotell. Dock ska ditt hem givetvis kännas mer personligt än ett hotell. Ett knep för att få till inredningen är att försöka se hemmet som en helhet och gå in i det med tanken att du är en gäst för natten. Vad känns slitet och vad känns snyggt? Det är lätt att glömma smådetaljer som drar ner helhetsintrycket som till exempel en fläckig handduk eller en solblekt gardin. Uppgradera ditt hem och få hotellkänslan varje dag! Du kan hitta det behöver på ullared.nu till ett bra pris.

 
 
 
 
sportpress